AVIS България – Рент-А-Кар и Оперативен лизинг

Avis е на пазара за отдаване на автомобили под наем в България от 1991 г.

Ние предлагаме автомобили от водещи автомобилни марки в класовете: Мини, Икономичен, Компактен, Среден, Комби, Пътнически и Карго Ван, 4x4 и Премиум.
Ние, Avis България, пoддържаме водещата си позиция на рент а кар пазара чрез:
  • Улеснено наемане на автомобили.
  • Постоянно високо качество и услуги;
  • Надежден автопарк – нашият автопарк разполага с повече от 40 различни модели автомобили;
  • Удовлетворение на персонала – всеки в компанията заема важна част в осъществяването на постоянно и отлично обслужване на клиента и изпълнение на обещанието "We try harder".
  • Системата Wizard – нашата съвременна международна система за обработка на информацията, която предоставя висока качество на Рент а Кар процеса в реално време.
  • повече от 30 години опит на българския пазар;
  • "We try harder"......не е просто петият най-известен рекламен слоган за всички времена, а отворено обещание да бъдем по-добри, отколкото сме били вчера и да доставим качество на клиентите си, на служителите си и на нашите собственици. Това е духът на Avis.

Ние вярваме, че поддържането на постоянно високи стандарти и предоставянето на почтеност и качество на услугата задоволява нуждите на клиента. Това оперативно виждане поддържа нашето лидерство в индустрията и запазва лоялността и уважението на нашите клиенти.

„М Рент“ ЕАД притежава лиценза на търговските марки Avis и Budget за България. „М Рент“ ЕАД е водеща независима компания в предлагането на рент-а-кар услуги и оперативен лизинг за леки и лекотоварни автомобили и управление на автопаркове за корпоративни клиенти и физически лица.

Ние от Avis България имаме за цел да бъдем водеща рент-а-кар компания, като прилагаме нашия девиз "We Try Harder" във всичко, което правим.