Международна компания за автомобили под наем и оперативен лизинг!

Avis е на пазара за отдаване на автомобили под наем в България от 1991 г.

Ние предлагаме автомобили от водещи автомобилни марки в класовете: Мини, Икономичен, Компактен, Среден, Комби, Пътнически и Карго Ван, 4x4 и Премиум.

Ние, Avis България, пoддържаме водещата си позиция на рент а кар пазара чрез:

  Улеснено наемане на автомобили.

  Постоянно високо качество и услуги;

  Надежден автопарк – нашият автопарк разполага с повече от 40 различни модели автомобили;

  Удовлетворение на персонала – всеки в компанията заема важна част в осъществяването на постоянно и отлично обслужване на клиента и изпълнение на обещанието "We try harder".

  Системата Wizard – нашата съвременна международна система за обработка на информацията, която предоставя висока качество на Рент а Кар процеса в реално време.

  20 години опит на Българския пазар;

  "We try harder"......не е просто петият най-известен рекламен слоуган за всички времена, а отворено обещание да бъдем по-добри, отколкото сме били вчера и да доставим качество на клиентите си, на служителите си и на нашите собственици. Това е духът на Avis.

Ние вярваме, че поддържането на постоянно високи стандарти и предоставянето на почтеност и качество на услугата задоволява нуждите на клиента. Това оперативно виждане поддържа нашето лидерство в индустрията и запазва лоялността и уважението на нашите клиенти.


Евролийз Рент А Кар ЕООД притежава лиценза на Avis и Budget за България. Компанията е част от Авто Юнион Груп АД, в структурата на който попадат автомобилните представителства на FIAT, FIAT Professional, Alfa Romeo, Maserati, Mazda, SAAB, Piaggio, Vespa & Gilera и дилърствата на Opel, Chevrolet, Nissan, Renault и Dacia.


Ние от Avis България имаме за цел да бъдем водеща Рент а Кар компания, като прилагаме нашия слоуган "We Try Harder" във всичко, което правим.