Доставка на автомобил

доставка на кола от Avis

Започни да пестиш време с доставка на автомобил от Avis

Ние можем да доставим автомобил до всеки адрес, който е удобен за Вас, както и да го приберем по Ваше желание. Това Ви дава възможност да отделите време за наистина важните за Вас неща.

Доставката на автомобил е БЕЗПЛАТНА в рамките на градовете, където Avis има офис, а резервирането е много лесно!

Позвънете ни на 02 826 11 00 или резервирайте онлайн, като използвате панела за резервации. Просто маркирайте полето 'Доставка', когато въвеждате детайлите на Вашата резервация.
доставка кола под наем
Резервирайте доставка на автомобил от Avis, само с 2 лесни стъпки :

коли под наем доставка Детайли за наема: Посочете датите и най-близкия офис на Avis от панела за резервации. След това изберете полето 'Доставка' преди да сте избрали Вашата тарифа. Иберете търсената група автомобил, която искате да наемете и допълнителни екстри, които може да Ви трябват - Навигационна система, Детско столче и т.н. Avis Коли под Наем предлага голям избор на автомобили от нисък до висок, както и луксозен клас за повече конфорт на пътя.

автомобили под наем доставка Вашата доставка: Посочете Вашия адрес за доставка, информация за контакт и начин на плащане, след което може оставите останалото на нас. Ние ще се свържем с Вас в най-кратък срок, за да потвърдим часа на доставка и да оточним друга допълнителна информация, която ни трябва за договора.

доставка на кола

Условия за доставка:
Доставката на автомобил може да се извърши от 9:00 до 17.30 от понеделник до петък. Офиса, който ще извърши доставката ще се свърже с вас, за да потвърди часа и да направи авторизация по Вашата кредитна карта, която да покрие крайната сума на наема и евентуални допълнителни такси за гориво, щети или допълнителни услуги.

Вие може да се възползвате от този разговор и да поискате допълнителна информация за предварително резервирани допълнителни услуги, като Навигационна система, Детско столче или да добавите втори шофьор към наема на автомобила. Застраховките са друга важна част, която е добре да обсъдите или да обмислите предварително.

Наемателя на автомобила трябва да присъства при доставката.
Запитвания за доставки в същия ден подлежат на допълнително потвърждение от наша страна.
Наемателя е отговорен за горивото при доставка, като автомобила ще тръгне от най-близкия до адреса офис на Avis с пълен резервоар гориво.

доставка на кола София

Условия за прибиране:
Ние можем да приберем Вашия автомобил след края на наема. Прибирането на автомобила ще се извърши от местния офис на Avis. Вие няма да имате застраховка да управлявате автомобила след изтичане срока на наема. Разходите за гориво при прибиране на автомобила се поемат от Наемателя.

Avis Коли под Наем адрес:
Бул. "Христофор Колумб" 43
гр. София, 1592
Тел: +359 2 826 11 00
E-mail: reservations@avis.bg